lauantai 23. heinäkuuta 2011

Rauhanpalkinto

MURHA Oy, NOBELIN RAUHANPALKINTO JA BARAK OBAMA

Helsingin Sanomat (4.6.11) kertoi harvinaisessa artikkelissa, että Yhdysvaltojen presidenttien yksityisessä käytössä on salamyhkäinen "Murha Oy", Joint Special Operations Commandia (JSOC), jossa ovat kenraali evp. Barry McCaffreyn mukaan "vaarallisimmat ihmiset. joita maa päällään kantaa".

Lehden mukaan tämän Barak Obaman johtaman Murha Oy:n viimeaikainen suursaavutus oli Osama bin Ladenin tappaminen. Ja kuten on kerrottu, niin näiden maailman vaarallisimpien tappajien edessä Osama oli aseeton!

Helsingin Sanomien mukaan JSOC:n erikoisyksiköiden tehtävänä on etsiä Yhdysvaltain pahimmat viholliset ja tappaa ne.". Tämä "Murha Oy", joka on vahvalla kasvu-uralla, eikä sen tarvitse selitellä tekemisiään kongressille kuten samalla alalla toimivan Central Intelligence Agensy (CIA) joutuu tekemään.

Lehti jätti kertomatta, että tällä Murha Oy:llä on CIA:n lisäksi käytössä Yhdysvaltojen 132 maassa olevat 702 sotilastukikohtaa sekä niiden valtaisa kalusto ja lähes 500 000 miestä.

Tietotoimisto APA (Azeri Press Agency/KOMINFORM) kertoi, että viimeisen kymmenen vuoden aikana Yhdysvaltojen sotiminen Pakistanissa, Afganistanissa ja Irakissa on vienyt noin 225 000 ihmisen hengen ja on maksanut 7,8 triljoonaa dollaria eli 7 800 miljardia dollaria.

Sodan hinta Yhdysvalloille lienee tosi, mutta kuolleiden määrässä on pilkkuvirhe, sillä tiettävästi amerikkalaisten lehtimiesten ja lääkärien mm. sairaaloista keräämien tietojen mukaan vuodesta 2003 yksin Irakissa on kuollut lähes miljoona ja pääosin naisia, lapsia ja vanhuksia. Tappaminen jatkuu ja urien määrä kasvaa koko ajan.

Kai Kontturi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.