tiistai 12. elokuuta 2014

Väärennöksiä


Että maailma pelastuisi

Joskus aikaisemmin on tullut maailman menoa kauhistellessa huokailtua, että on aikoihin eletty. Huokailuihin aina sisältyi ajatus, ettei siitä enää mikään voi mennä kurjemmaksi. Siihen aikaan ei osannut edes kuvitella, kuinka vaaralliseksi paikaksi maailman on muuttunut. Realistin tai edes pessimistin oli lähes mahdotonta kuvitella kuinka suurten tomppeleitten käsissä olemme.

Koko läntisen maailma johdossa ovat saman aivopesun saaneet hyödylliset idiootit. Katsotaan vaikka vain jenkki Obamaa, engelsmanni Cameronia, tai finni Stubbia. Heidän isäntänsä ovat käskeneet puhumaan paskaa, kaikkia mitä sylki suuhun tuo kunhan se vain kohdistuu Venäjään. Aivopesu on poistanut kaiken tilan totuudelta. Se on synnyttänyt valehtelijoita ja väärentäjiä.

Kaikki lännen valtioiden päämiehet pelkäävät, että ilman nöyryyttä isäntiensä omistaman maailman media antaa turpiin. Tomppeleille sopii paremmin median ylistys, jota avuttomien toimittajaraukkojen on pakko välittää.

Koko läntinen maailma on johdettu harhaan, sodan partaalle, eikä kukaan kysy mitä CIA:n johtaja John Brennan ja Yhdysvaltojen varapresidentti Joe Biden tekivät Kiovassa, kun Ukrainan armeijan sotatoimet Itä-Ukrainassa pantiin toimeen? Miksi Yhdysvallat haluaa, että Itä-Ukrainassa armeija tappaa tykeillä, panssareilla, ohjuksilla ja lentokoneilla omia ihmisiään koteihinsa? Miksi Yhdysvallat, Nato ja jopa EU tukevat tätä tappamista – miksi?

o o o

Mitä suuremmista asioista on kyse, sitä tärkeämpää on yleisen historian ja lähteiden väärentäminen. Mutta väärentämistä tapahtuu myös lähellä jokapäiväistä elämää, tavallista arkea. Siihen annetaan yliopistoissa opetusta, joka saa väärentämisen näyttämään oikealta ja ihan rehelliseltä. Tämä korkeampi opetus annetaan niin tehokkaasti, että useimmat eivät koskaan pääse siitä irti. Sillä valhe on korvienvälissä muutettu todeksi.    

Tilastokeskus on Suomen valtiovallan virallisten tilastojen tuottaja, virallinen väärentäjä. Vaikka he eivät sitä itse tiedä ja ne jotka tietävät eivät sitä tunnusta. Tässä toimivat samaan suuntaan tietämättömyys ja herranpelko.

Jos valtiovallalla ja Tilastokeskuksella olisi riittävästi tietoa, rehellisyyttä ja tervettä kansallista itsetuntoa, se ei tekisi laskelmaa bruttokansantuotteesta (bkt). Se on vain suuntaa-antava tilastokokoelma, jota voi mielin määrin manipuloida, väärentää.  

Bkt ei ole kokonaistuotanto, vaan alle puolet siitä. Kokonaistuotannosta on leikattu suurin osa välituotteina, tuoteveroina ja -tukipalkkioina. Sanotaan, että ne ovat kolmansien yritysten tuotantoa. Sitä missä nämä kolmannet ovat, sitä kukaan ei osaa sanoa. Ja mahdotonta se onkin, kun niitä ei ole olemassa. Tilastokeskus ei tiedä, että palkkojen ja voittojen lisäksi tuotannossa ovat myös varastot, joita tuotannossa koko ajan kulutetaan, uusitaan ja joskus myös kasvatetaan. Siksi se ei osaa laskea tuotantoprosessissa alati liikkuvaa tavaravarastojen määrää, eikä tehdä tuloslaskelmaa. Sääli!

Viimeisin näyttö väärentämisestä saatiin, kun Tilastokeskus ryhtyi kirjaamaan aineettomia tutkimus- ja kehittämismenoja. Ne ovat pääasiassa palkka- ja muita henkilökuluja, jotka näin kirjataan toiseen kertaan ja bkt kasvaa. Aiemmasta poiketen myös asejärjestelmien hankinnat kirjataan kiinteisiin investointeihin ja taas bkt kasvaa.  

Aikanaan Suomessa tehdyt työtunnit kerättiin konkreettisesti. Vuonna 1998 se homma lopetettiin ja siirryttiin työvoimatutkimukseen. Se on 15–74 vuotiaiden 12 000 puhelinhaastattelua kuukaudessa. Menettely on monin tavoin kyseenalainen. Sen tuloksista voi helposti saada haluttu tulos.

Heti työvoimatutkimuksen alusta lähtien työllisten ja työtuntien määrä kasvoi merkittävästi. Vuosina 1990–91 kasvu oli 6,0–6,5 %, sen jälkeen hieman vähemmän, mutta 1997 kasvu oli jälleen 6,7 %. Kahdeksan vuoden haamutunnit lisääntyivät vuosittain 2,4–6,7 % vuodessa yhteensä yli 1 200 miljoonaa tuntia. Nämä haamutunnit vastaavat 680 tuhatta työvuotta. Samalla ne alensivat työn tuottavuutta.

Pitkän aikavälin vertailut ja työn tuottavuuden perusteella näyttää selvältä, että haamutuntien määrä koko ajan hiljalleen kasvaa. Työllisyyden heikkenemisen ja todellisen työttömyyden lisääntymisen salaaminen on yhteiskuntarauhan kannalta poliittisesti tarkoituksenmukaista.     

Sokerina pohjalla ovat poliittisesti tarkoituksenmukaisten täysin mahdottomia väestöennusteiden tekeminen. Viimeisenkin ennusteen mukaan vuonna 2040 maassa on vuoteen 2010 verraten 80 vuotta täyttäneitä suhteellisesti ja faktisesti kaksinkertainen määrä ja jokainen 1961–75 syntynyt on silloin maassa ja elossa. Tapahtuu siis valtava ylösnousemus ja paluumuutto!

Väärennökset ja valheet ovat erottamaton osa oikeistolaisuutta, nykyaikaa. Arjessa se todistaa oikeaksi hokeman valheista, jota ovat hätävalhe, emävalhe ja tilasto.

o o o        

Media ei kerro, että 750 000 ukrainalaista on paennut kodeistaan Venäjälle ja määrä kasvaa koko ajan. Eikä se kerro, että Ukrainassa on menossa kansanmurha.

Miksi media ei kerro - miksi? Siksi, että sen on pakko valehdella vaikenemallakin, sillä muuten olisi ylivoimaista syyllistää Venäjä kaikista Ukrainan ongelmista, joiden arkkitehdit ovat Yhdysvalloista. Samojen arkkitehtien piirustusten mukaan näyttää menneen myös malesialaisen matkustajakoneen alas ampuminen, sillä Ukrainan nykyhallinto on länsimedian voimalla saanut siitä hyödyn.

Realistin tai edes pessimistin on jotakuinkin mahdotonta kuvitella kuinka julmien, suorastaan brutaalien ja suurten tomppeleitten käsiin on annettu koko ihmiskunnan tulevaisuus. Siksi itse kunkin on otettava tiedon härkää sarvista – on selvitettävä tosiasiat että maailma pelastuisi!

Kai Kontturi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.