maanantai 10. syyskuuta 2012

Terveisiä


Terveisiä Neuvostoliitosta

Neuvostoliitto sosialismeineen oli niin kova juttu, että sen aikana porvarit nukkuivat todella huonosti. Vielä nytkin, kun se on hajotettu aivan loistavalla, hienosti onnistuneella petossarjalla, jonka kruunasi parlamentin hävittäminen tykeillä, kapitalisteilla on sosialismin pelon vuoksi uniongelmia.
 
Helsingin Sanomat (6.9.12) teki jälleen sivun kokoisen Neuvostoliiton tietämyksen rimanalituksen.

Sen perustana on kaiken sivistyneen käytöksen rimanalitus, kun Kansallisteatterin itänaapurista on tehty iäkkäiden haastatteluihin perustuva ”Neuvostoliitto – tarina Uskosta” -näytelmä. Haastatteluissa iäkkäistä ”Nuoremmat muistavat Neuvostoliiton pääkaupungin Leningradin, jossa oli pulaa kaikesta ja kulkeakin sai vain oppaan kanssa.”.

Siinä peräti opetusneuvos Aino Rytkönen nostettiin itänaapurin asiantuntijaksi, sillä hän muistelee käyneensä Leningradissa ainakin kolme kertaa. Hän kertoo, että ruoka oli suorastaan ällöttävää, ”sellaista, että Suomessa sitä ei olisi kyllä syönyt. Aivojakin.”.

Koko juttu todistaa kuinka ikääntyneiden päät ovat pehmentyneet ja kuinka porvarillinen propaganda on onnistunut loistavasti. Teatterin 80-luvulla syntyneet aivopestyt älyköt kirjoittivat, kuten jutusta voi päätellä, haastatteluista kaksi näytelmää ymmärtämättä haastattelujen idioottimaisuutta. Samaan loveen lankesivat myös Hesarin toimittajat, mutta toivottavasti kaikki tietävät, että heidän aivonsa on pesty jo toimittajakoulussa.    

Neuvostoliitto ja sosialismi olivat niin kova juttu, että se herättää kapitalisteissa suunnatonta kauhua. Se on yksi syy miksi kukaan ei Euroopassa millään tavoin puutu erilaisiin uusnatsien kasvaviin ituihin, joita kaiken maailman kynäilijät, elokuvan ja teatterintekijät istuttavat fiktioillaan ja suuren rahan tuella – mainonnalla, joka ylittää jopa kansainvälisen kritiikin ja kaikki uutiskynnykset. Ketään ei häiritse esimerkiksi se, että Virossa 27–30.7 on uskomattomalla röyhkeydellä viettetty natsien Waffen SS:n juhlia – julkisesti!

Kai Kontturi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.