torstai 10. syyskuuta 2015

Pakolaisvirtaa


VALHEIDEN VANKI

Pakolaisvirtaan ei ole loppua ilman ratkaisua Syyrian sotaan kirjoitti 9.9.2015 Helsingin Sanomat pääkirjoituksessaan. Kuitenkin artikkelissa sivulla A 23 on kaavio. Kaavion perusteella pelkästään elokuussa Irakista tuli 1 891 pakolaista, Somaliasta 339, Afganista 204, Albaniasta 160 näistä yhteensä 2 594. Sen sijaan 8 kuukauden aikana Syyriasta on tullut vain 164 pakolaista.

Näyttää selvältä, että HS pääkirjoittajien tiedot ovat peräisin USA:n trollitehtaista, jotka halveksivat jokaista totuuden jyvääkin. Heille valheet ovat kaikki kaikessa. Siitä USA antoi vuonna 2003 huikeasti loistavan esimerkin YK:ssa, kun valmistelivat Husseinin tappamista, arabisosialismin ilmaisen terveyden huollon ja koulutuksen lopettamista.

Siinä sodassa tapettiin yli miljoona irakilaista ja maasta pakeni yksin Syyriaan 1,5 miljoonaa.

Lännen kansainvälinen yhteisö, EU/NATO, hoiti Muammar Gaddafin tappamisen ja lopettivat Libyassa ilmaisen terveyden huollon ja koulutuksen. Kukaan ei vielä tiedä sen uhrien ja pakolaisten lopullista määrää. Se kasvaa koko ajan.

USA:n tärkeät liittolaiset Arabimaiden yksinvaltaiset öljyruhtinaat, julmat despootit, rahoittavat säätiöidensä kautta Syyrian terroristijärjestö Isisiä. Lännen kansainvälisen yhteisön toiveiden mukaan terroristijärjestö Isis yrittää tappaa vapailla vaaleilla valitun presidentin Bashar al-Assadin. Samalla se lopettaisi viimeisen arabisosialistisen valtion, joka tarjoaa kansalleen ilmaisen terveydenhuollon ja koulutuksen. Miljoonat ovat paenneet kodeistaan pääasiassa lähialueille.  Tämänkään sodan uhrien lopullista määrää ei vielä tiedetä. Sekin kasvaa koko ajan.

Lännen kansainvälinen yhteisö ja läntinen media ovat USA:n kaiken kattavien valheiden vankina. US-aseiden pitää käydä kaupaksi. Sen seurauksena tappaminen jatkuu ja pakolaisvirrat kasvavat.

Kai Kontturi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.