keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Nuku, nuku


NUKU RAUHASSA

Valeuutisista puhutaan kuin uudesta asiasta. Niitä on ollut kautta maailman sivu. Erityisesti erilaiset rahan ja yhteiskunnan hallitsijat sekä heidän monenkirjavat henkimaailmojen ja kulttuurin tuottajat ovat huolehtineet valheillaan kansojen kurissapitämisestä. Tämä päätähuimaava valheiden verkko on kaiken kattava.

Valeuutiset on keksitty uutuudeksi. Niiden ainoaksi tuottajaksi on ihan vaivihkaa nimetty vain Venäjä ja ne, jotka saatavat tuntea sitä kohtaan sympatiaa. Näin Yhdysvaltojen tuottama kaiken kattava massiivinen valheiden virta saadaan näyttään todelta ja Venäjän uutiset valeuutisiksi.

Suomessa on parhaillaan menossa massiivinen ”Nuku rauhassa” maanpuolustusoperaatio, johon sidotaan kaikki mahdolliset viralliset ja virattomatkin tahot sekä yksityishenkilöt Elisabeth Rehniä ja Pekka Haavistoa myöden. Tänään (11.4) joku järjestäjävastuussa kertoi, että operaatio on tarpeen sen perusteella, että turvallisuusympäristö on muuttunut Venäjän vallattua Krimin.

Valtaus on valeuutinen. Ukrainassa 2014 tapahtui Yhdysvaltojen ohjauksessa vallankaappaus. Siitä ovat vakuuttavia näyttöjä mm. Kiovan torilla julkisesti puhunut Yhdysvaltojen ex-varapresidentti Dick Cheney ja samaan aikaan siellä neuvoja antanut CIA:n johtaja John Brenan.          

Vallankaappaus muutti venäläisten tilanteen koko Ukrainassa. Krimin väestö on lähes kokonaan venäläisiä. Siellä on ollut iankaiken Venäjän laivaston ja 20 000 venäläissotilaan tukikohta. Tilanne Krimillä muuttui venäläisille tukalaksi. Siksi he järjestivät kansanäänestyksen, jossa vaihtoehtoina oli pysyminen Ukrainan osana tai liittyminen Venäjään.

Jälkimmäinen vaihtoehto voitti, kun neljä viidesosaa oli sen kannalla. Siksi Krimi lähetti Venäjälle pyynnön, että se hyväksyttäisiin osaksi Venäjää. Pyyntö hyväksyttiin ja Krim liitettiin Venäjän osaksi ilman sotilaallista valtausoperaatiota. Siksi puheet Krimin valtauksesta ja siitä seurannut turvallisuusympäristön muutos ovat puhdasoppisia lännen valeuutisia.

Äsken (5.4) 80 vuotta täyttänyt neljän tähden kenraali ja ex-ulkoministeri Colin Powell todisti (2003) YK:ssa, että Irakilla on joukkotuhoaseita ja että se kehittelee ydinasetta. Tänään kaikki tietävät, että Powell valehteli, tuotti valeuutisen, johon koko läntisen maailman media uskoi. Kun siitä loikataan tähän päivään, niin Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin ohjusisku Syyriaan perustuu täsmälleen samanlaiseen valeuutiseen, johon taas koko läntisen maailman media uskoo.

Yksin näiden kahden huikean valeuutisen perusteella voidaan nähdä Yhdysvaltojen vaarallisuus. Kukaan eikä koskaan voi tietää kuka on sen seuraava valeuutisen uhri.    

Suomen turvallisuusympäristö ei ole muuttunut miksikään Krimin vuoksi. Se on muuttunut siksi, että Yhdysvallat uutena sotilaallisena toimijana on ottanut haltuunsa muun Euroopan lisäksi Itämeren, Baltian maat, Puolan, Ukrainan, Romanian jne. Turvallisuusympäristö on muuttunut arvaamattomaksi ja pelottavaksi siksi, että Yhdysvallat uhittelevat kalisuttelemalla vanujensa teleketjuja ja vinguttavat Hornettejaan pitkin Venäjän rajaa.  

Nuku rauhassa operaatio vaikuttaa sotahullujen menolta ja vaatii, että nuku äläkä sekaannu meidän asioihin. Siinä haiskahtaa vainajien muistokirjoitus; nuku rauhassa. Nukkuvasta saa helposti tykinruokaa jos Yhdysvalloille tai muille Natokiimaisille sattuu vahinko Venäjän rajalla.

Jos Suomen ja Venäjän rajalla tapahtuu jotain odottamatonta ja ei toivottua ja syttyy sota. Ruotsalaisten ennusteiden mukaan sota kuitenkin kestäisi vain muutaman päivän, kun venäläiset olisivat Suomen länsirajalla. Se vaatisi kaatuneina valtavan joukon (100 000?) suomalaisia sotilaita ja siviilejä sekä hurjat aineelliset menetykset. Mikäli ruotsalaisten näkemystä voidaan pitää edes suurin piirtein oikeana, niin johdonmukaisesti voi kysyä mihin Suomi tarvitsee puolustusvoimat? Ilman niitä Suomi säästäisi ihmishenkiä eikä maa tuhoutuisi.

Itse asiassa tästä meillä on jo kokemusta. 1930-luvun loppupuolella Neuvostoliitto esitti Suomelle aluevaihtoa: Suomi antaa Kannakselta Leningradin suoja-alueeksi 25 000 neliökilometriä ja saa Laatokan pohjoispuolelta 50 000 neliökilometriä. Siihen ei suostuttu. Nyt tiedetään, että sodassa Suomi menetti maata 42 934 neliökilometriä ja lisäksi mm. kaatuneina noin 100 000 sotilasta.

Kaikesta huolimatta meillä jauhetaan jatkuvasti torjuntavoitoista, joita ei ollut. Päinvastoin. Neuvostoliitto saneli välirauhan ehdot, joihin kuului 230 000 Suomea auttaneen saksalaisen aseveljen ajaminen pois maasta. Sekin tuli kalliiksi, kun aseveljet polttivat lähes koko Lapin.              

Valeuutisista puhutaan kuin uudesta asiasta. Niitä on tehtailtu kautta maailman sivu. Nyt niillä yritetään nukuttaa koko kansa. Vasta kun tämä Yhdysvaltojen johtaminen ajatushautomoiden valeuutisten vyöry saadaan loppumaan, vasta silloin voimme nukkua yömme rauhassa.

Kai Kontturi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.